YURE.NL © 2017 • ALGEMENE VOORWAARDEN

AANKOOP.

 

Investeer in vastgoed, investeer in de toekomst.

 

Een beleggingspand kopen als investering? Het kopen van een beleggingspand, studentenhuis of kamerverhuurpand is een veilige, degelijke investering met een goed rendement. Yure helpt bij de zoektocht naar het juiste pand en adviseert bij de aankoop. Het begint met het opstellen van een zoekprofiel. Hierin worden alle wensen en kaders van de opdrachtgever nauwkeurig beschreven. Denk aan locatie, rendementseis, kamers of studio’s en het investeringsbedrag. Daarnaast onderzoeken we alle kansen en risico’s en brengen deze onder de aandacht. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw investering.

 

Het aankooptraject begint met de zoektocht naar het juiste beleggingspand. Wanneer u een beleggingspand koopt, wilt u zeker zijn van de waarde en de juiste aankoopprijs in de huidige markt. Yure adviseert bij het kiezen van de juiste locatie en weet welke gevraagde huren marktconform zijn. Leegstand komt wat ons betreft dan nooit voor. Het beleggingspand wat u gaat kopen, beschikt over de juiste gemeentelijke vergunningen voor de verhuur en voldoet aan de eisen voor brandveiligheid uit het Bouwbesluit. Verder is het huis bouwkundig in orde en heeft u de onderhoudsplanning in kaart.

 

Wanneer u het goed aanpakt, is het mogelijk zonder risico een stabiel rendement te maken op uw eigen vermogen in Box 3. Het rendement loopt op, naarmate er effectief gebruik gemaakt wordt van de hefboomwerking van een financiering. Uw aanvangsrendement kan hierdoor zelfs 10% of meer bedragen. Door de jaarlijkse huurindexaties en inflatie, loopt het rendement langzaam verder op. Met een deel van de huurinkomsten wordt langzaam maar zeker uw financiering afgelost. Het indirecte rendement bij verkoop op lange termijn is de slagroom op de taart.

 

Yure organiseert alles voor u. Ook na de Aankoop, regelen wij het doorlopende Beheer en de Verhuur voor u.

VERHUUR.

BEHEER.