YURE.NL © 2017 • ALGEMENE VOORWAARDEN

BEHEER.

Samenwerken is zorgeloos genieten van uw investering

 

Het beheer van vastgoed is bij ons in professionele handen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw investering. Als vastgoedeigenaar kunt u het gehele beheer van uw pand door Yure laten organiseren. Deze dienstverlening is onderverdeeld in drie diensten, namelijk financieel beheer, technisch beheer en commercieel beheer.

 

Financieel beheer

Onder financieel beheer verzorgen wij de financiële administratie van het vastgoedproject, zoals het opstellen van huurovereenkomsten, controle incassatie huren en debiteurenbewaking.

 

Daarnaast krijgt u maandelijks van ons een inzichtelijke financiële rapportage inclusief een kosten-batenanalyse en huurafrekening. Hierdoor bent u als vastgoedeigenaar op de hoogte van alle actuele zaken met betrekking tot uw pand(en) en huurders.

 

Technisch beheer

Onder technisch beheer registreren wij alle meldingen van huurders op gebied van technisch onderhoud. Voor offertes en uitvoering van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden werken wij met betrouwbare en vaste aanspreekpunten voor servicemonteurs en vaklieden. Klachten en meldingen worden hierdoor snel behandeld en opgelost.

 

Commercieel beheer

Onder commercieel beheer zorgen wij voor de continue verhuur van het pand. Wij dragen er zorg voor dat uw pand niet leeg komt te staan. De potentiële huurders worden persoonlijk door ons geselecteerd, daarnaast verzorgen wij de bezichtigingen, het opstellen van huurovereenkomsten en de sleuteloverdracht.

 

Yure organiseert alles voor u. Naast het Beheer, bieden we ook betrouwbaar Aankoopadvies en regelen wij de Verhuur voor u.

 

Overzicht van de beheersdiensten van Yure:

- Opstellen van huurovereenkomsten

- Controle incassatie huren

- Debiteurenbewaking

- Maandelijkse rapportage en huurafrekening

- Advies n.a.v. de rapportages

- Registratie meldingen van huurders

- Snelle behandeling klachten en meldingen van huurders

- Vaste aanspreekpunten voor servicemonteurs en vaklieden

- Continue verhuur van uw vastgoed

- Selectie geschikte huurders

AANKOOP.

VERHUUR.