YURE.NL © 2017 • ALGEMENE VOORWAARDEN

VERHUUR.

Wonen is meer dan een dak boven het hoofd

 

In Groningen is er een toenemende vraag naar hoogwaardige huisvesting voor jongeren en studenten. Met ruim 300 wooneenheden in Groningen biedt Yure een divers woningaanbod, wat zorgt voor doorgroeimogelijkheden voor huurders. Naast studentenkamers biedt Yure ook studio’s en appartementen. Hierdoor ontstaat er een wenselijk en natuurlijk verloop, waardoor leegstand vrijwel niet voorkomt.

 

De potentiële huurders worden persoonlijk door ons geselecteerd. Het begint met het opstellen van een huurdersprofiel waarin wordt vastgesteld aan welke criteria geschikte kandidaten moeten voldoen. Het selecteren van goede huurders is immers van grote waarde. Potentiële huurders worden door middel van toetsing BKR registratie, een verhuurdersverklaring, een borgstellingsverklaring en gegevens uit de gemeentelijke basisadministratie gescreend op kredietwaardigheid en identiteit.

 

Voor het opstellen van de huurovereenkomst gebruiken wij als basis het actuele modelcontract van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ), uitgebreid en aangevuld met de huurafspraken die in het bijzonder gelden voor uw pand. Daarnaast organiseert Yure de bezichtigingen, de sleuteloverdracht, mutatie onderhoud wanneer een huurder de woning verlaat en contact met huurders bij meldingen en klachten. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw investering.

 

Yure organiseert alles voor u. Naast de Verhuur, bieden we betrouwbaar Aankoopadvies en regelen wij ook het doorlopende Beheer voor u.

 

AANKOOP.

BEHEER.